Illustrator in Amsterdam gezocht?

Ik help je graag verder! Al van kinds af aan was mijn passie voor tekenen groot en dat is het altijd gebleven. Na het afronden van de Styling Academie Artemis was het voor mij dan ook een logische stap om me toe te leggen op het illustreren. Ben jij op zoek naar een eigentijdse illustratie die past bij jouw product of tekst? Ik ga met liefde voor je aan de slag als jouw illustrator in Amsterdam of omgeving.

Samenwerken met mij als illustrator in Amsterdam?

Samen gaan we kijken hoe we met mijn illustratie jouw product of tekst een fantastische uitstraling kunnen geven! Wil je mijn input of heb je zelf ideeën? Ik hoor het graag en denk met je mee. Dankzij mijn achtergrond heb ik een goed zicht op vormgeving en styling. Ik zie hoe tekst en tekeningen zich verhouden en hoe deze te combineren. Ook denk ik graag met je mee over de doelgroep en wat hen aanspreekt. En last but not least maak ik voor jou natuurlijk een unieke illustratie die voldoet aan je wensen!

Illustrator Amsterdam | Haske Kroes-Sommers | slapende kat op fauteuil
Illustrator Amsterdam | Haske Kroes-Sommers | blauwe vlinder

Benieuwd naar mijn illustratiestijl?

Mijn tekeningen maak ik met liefde en enthousiasme. En als je dat voelt als je de tekening bekijkt dan is voor mij de cirkel rond. Een tekening waar je het enthousiasme van de illustrator in ziet is wat mij betreft een geslaagde tekening! Mijn stijl is te kenmerken als zacht, vrolijk, eigentijds en met een tikje humor. Je kunt bij mij terecht met al je eigen wensen en ideeën voor illustraties. Ik sta altijd open voor opdrachten, hoe uitdagend deze ook zijn. Ben je na het lezen van mijn verhaal benieuwd geworden naar meer van mijn illustraties? Of heb je nog geen concreet idee van wat je precies wilt? Op mijn website Haske Illustraties kun je vele voorbeelden vinden van illustraties die ik eerder gemaakt heb. Ook via de button hieronder vind je een overzicht van mijn tekeningen. Dit overzicht geeft naar mijn gevoel een goed idee van de sfeer en mijn stijl.

Ben jij op zoek naar een illustrator in Amsterdam?

Heb je misschien een kinderboek geschreven of ben je bezig met je eigen website, tijdschrift, behang of…..Kortom: ben jij bezig met iets waar je mijn illustraties voor nodig hebt? Als jij net als ik ook in Amsterdam (of omstreken) gevestigd bent is dat alleen maar handig en kunnen we makkelijk afspreken. Elkaar elders in Nederland ontmoeten is voor mij ook geen enkel probleem. Ik ben mobiel en flexibel en spreek bijvoorbeeld graag met je af om je ideeën te horen en samen te kijken hoe we tot een geweldig resultaat kunnen komen. Telefonisch of per mail jouw ideeën doorspreken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Zakelijk of particulier? Ik hoor in beide gevallen graag je verhaal!

illustrator gezocht in Amsterdam? Haske Kroes-Sommers
vaas - Haske illustraties - bloem

Spreken mijn illustraties en mijn verhaal je aan?

Geweldig vind ik dat! Dat is natuurlijk waar je het als illustrator voor doet. En het zou ontzettend leuk zijn als ik ook binnenkort voor jou een illustratie zou kunnen maken. Een illustratie vol enthousiasme die voldoet aan je wensen en het product een eigentijdse en geweldige uitstraling geeft.

Wil jij bijvoorbeeld een kinderverhaal maken tot een mooi kinderboek met bijpassende tekeningen? Ben je opzoek naar gedetailleerde illustraties die jouw tekst helemaal ondersteunen en laten spreken? Of heb je een speciaal product waar je een illustratie van mijn hand graag voor zou willen gebruiken? Of heb je compleet andere wensen en ideeën? Dan hoor ik ze graag!

Persoonlijke illustrator Amsterdam

Elke klant is anders, vandaar dat ik elke opdracht helemaal persoonlijk aanpak. Ik leef me in in jouw wensen zodat ik een illustratie kan maken die past bij jouw visie. Er is voor mij namelijk niets mooiers dan klanten tevreden maken met mijn illustraties. Geen enkele wens is te gek, ook jouw wens niet. Als je mij als jouw illustrator in Amsterdam wilt inzetten, ga ik graag met je om tafel zitten!

Contact opnemen

Ieder verhaal is anders, iedere opdracht is anders en daarom ook iedere tekening. Ik werk efficiënt, houd van een open communicatie, luister goed en denk graag mee. Zodat ik een geweldige tekening kan maken die aansluit bij jouw wensen en helemaal past bij het product. Schroom niet om vrijblijvend contact met me op te nemen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Hopelijk tot horens, Haske

Contact opnemen?

[contact-form-7 id=”5″ title=”Contactformulier 1″]

meisje op de maan | Haske - illustraties
groenten - illustratie Haske Kroes - Sommers