Illustrator gezocht? Ik help je graag!

Als kind deed ik al niets liever dan de hele dag door tekenen. Na het afronden van de Styling Academie Artemis was het daarom voor mij een hele logische stap om me te gaan toeleggen op het illustreren. Ben jij op zoek naar een illustrator? Dan lijkt het mij ontzettend leuk om samen te kunnen kijken hoe we jouw tekst en/of product een geweldige uitstraling kunnen geven. Ik neem opdrachten aan in heel Nederland.

Heb je zelf ideeën of wil je juist mijn input? Een voordeel is dat ik door mijn achtergrond niet alleen kan illustreren, maar ook oog heb voor vormgeving. Ik zie bijvoorbeeld goed hoe tekst en tekening zich verhouden en hoe deze te combineren. Dus illustrator gezocht? Ik denk graag met je mee!

Mijn portfolio

Tekenen is mijn passie en geen dag gaat voorbij zonder. Als je deze liefde terug kunt vinden in mijn tekeningen dan is m.i. de tekening geslaagd. Want dat is wat mij betreft de kracht van een goede illustratie, dat je het enthousiasme van de illustrator kan voelen. Daarnaast moet jij als opdrachtgever natuurlijk tevreden zijn met de illustratie(s) en daarom is het goed om te weten wat mijn illustratorstijl is: Vrolijk, eigentijds, zacht en met een tikje humor. Perfect voor kinderboeken, tijdschriften, textiel en andere producten.

Ben je na het lezen van m’n verhaal nieuwsgierig geworden naar meer illustraties? Via de button hieronder vind je een overzicht van de illustraties die wat mij betreft een goed beeld geven van mijn werk en de sfeer hiervan.

illustrator gezocht | Haske - illustraties | meisje liggend in het gras kijkend naar mieren
illustrator gezocht | Haske - illustraties | meisje liggend in het gras kijkend naar mieren

Illustrator gezocht? Bel me gerust

Zoek jij een enthousiaste illustrator en spreken mijn tekeningen en mijn verhaal je aan? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Graag spreek ik bijvoorbeeld met je af om je ideeën te horen en met je te brainstormen over het uiteindelijke visuele plaatje. Past het toch niet bij je, ook geen probleem. Ik laat je in ieder geval graag zien wat mogelijk is!

Mijn tekeningen maak ik vaak vanuit m’n vaste werkplek in Amsterdam maar ik heb geen geografische beperkingen. Waar je ook gevestigd/ woonachtig bent en of je nu een zakelijke klant bent of particulier, ik hoor graag jouw verhaal en ideeën. Dus illustrator gezocht in Amsterdam of elders? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Het belang van illustraties

Illustraties als toevoeging van je verhaal, tekst of product. Zonder dat je er echt bij stilstaat, zie je iedere dag tientallen illustraties die bewust gemaakt zijn door een professionele illustrator. Ik zou het leuk vinden om jouw illustrator te zijn en jouw product meer ‘body’ te geven en sprekender te maken met een mooie, zachte illustratie met een knipoog. Voor die opdrachten ben ik met Haske Illustraties begonnen. Dus wil jij jouw product, zoals je website, boek, tijdschrift, behang, folder of …..ook een bijzondere uitstraling geven? Graag hoor ik wat je product is en je ideeën zijn. Niks is te gek. We gaan er iets fantastisch van maken.

Illustrator gezocht | illustratie van Haske Kroes-Sommers | picknicken
Illustrator gezocht | groenten | Haske-illustraties

Uniek idee?

Soms heb je iets in je hoofd, maar kun je dit zelf niet goed op papier krijgen. Ik help je graag dit idee vorm te geven. Voel je vrij om je gedachtenspinsels met mij te delen en mail me vrijblijvend.

Spreken mijn illustraties je aan?

Er is voor mij geen groter compliment dan dat. Een mooie, speciale, eigentijdse illustratie en een enthousiaste, tevreden klant, dan is voor mij de cirkel rond. Ieder product is anders, iedere klant heeft z’n eigen wensen. En dat maakt het nu juist zo leuk. Inleven in de wensen van de klant, inleven in de doelgroep van het product en dan een illustratie maken waar iedereen enthousiast over is. Dan is mijn doel bereikt!

Ik hoor graag je ideeën

Ik houd van een open en heldere communicatie, ik werk efficiënt, zonder ruis en natuurlijk met een enorm enthousiasme die je terugziet in de illustratie. Zoek je een illustrator neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en ik hoor graag jouw verhaal en je ideeën. Hopelijk tot horens, Haske

Contactformulier

[contact-form-7 id=”5″ title=”Contactformulier 1″]

boston terrier - illustratie van Haske Kroes-Sommers